Miracura

Vyöhyketerapia

Tarina ja esittely

Miracura

Olipa kerran tyttö, joka halusi olla poika. Halusi kirjoittaa kirjan intiaaneista, aloittikin sitä kuvineen. Muutaman sivun kirjoitti, sitten piti mennä syömään.

Aloittaminen oli helppoa, valmiiksi saaminen ei. Tekemättömistä töistä alkoi kertyä pitkä lista, joka muuttui painavammaksi ja painavammaksi. Sanomattomat sanat alkoivat painaa.

Tytön äiti sanoi ”Et saa tehdä noin, mitä naapuritkin sanovat”. Siitä tyttö oppi, että aina pitää ottaa muiden mielipide huomioon. Ajatella muita ensin. Alkoi unohtaa, että tekemättömien töiden ja sanomattomien sanojen taakka oli jo kannettavana. Otti vastuuta muidenkin taakoista, auttoi kantamaan.

Lopulta tuli pimeää. Tyttö ei tiedä koska. Se hiipi huomaamatta. Siellä pimeässä ei ollut ketään, ei edes hän itse. Sieltä hän kuitenkin löysi itsensä. Apuna hänellä oli muutamien ihmisten tuuli, joka alkoi ravisuttaa hänet maahan painanutta taakkaa niin, että hän ymmärsi kantavansa sitä. Pimeästä pois kiivetessään hän muuttui lopulta kokonaiseksi itsekseen.

Pimeässä olossa on se mahtava puoli, että siellä kerran ollut ei mene sinne takaisin. Pois pääsyn jälkeen hänen tehtävänsä elämässä on opetella pysymään sieltä poissa. Myöhemmin hän voi auttaa muita tekemään samoin. Hän voi olla tuuli, joka ravisuttaa taakkoja ja valo, joka opettaa, miten pysyä poissa pimeästä.

esittely

Kaisa – esittely

Olen Miracuran perustaja Kaisa Nousiainen. Miracura tulee latinan sanoista ”mira” (hyvä) ja ”cura” (hoito). Miracuran toimiala kattaa ihmisten koko kehon tunnevyöhyketerapian (TVT) ja koko kehon vyöhyketerapian (MVT, moderni vyöhyketerapia). Vyöhyketerapiaa täydentämään käytän tarvittaessa asiakkaan kanssa neuvotellen kraniosakraaliterapian ja energeettisen jäsenkorjauksen tekniikoita.

Miracuran hoitohuone on Espoon Kilossa. Samassa tilassa hoidetaan myös koiria, joten tila ei sovellu voimakkaasti eläinallergisille. Teen myös kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

Koulutus- ja työtaustani

Teen hierontaa, kraniosakraaliterapiaa ja vyöhyketerapiaa myös koirille Tassauksessa. Tukihoitona käytän myös energeettistä jäsenkorjausta. Valmistuin vuonna 2017 suoralla ammattitutkintonäytöllä eläintenhoitajaksi koirahieronnan osaamisalalla. Varsinaiset koirahierojaopinnot suoritin 2014-2015 Weterissä.

Olen valmistunut ensimmäiseen ammattiini lähihoitajaksi vuonna 1999 ja tehnyt hoitotyötä 17 vuotta. Teen edelleen osa-aikaisesti hoitajan töitä kotihoidossa sekä työskentelen henkilökohtaisena avustajana.

Olen opiskellut myös työ- ja organisaatiopsykologiaa yliopistossa sekä valmistunut laborantiksi. Vuoden 2016 aikana opiskelin yrittäjän ammattitutkinnon ja perustin yrityksen.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: