Esittely

Miracura

Olen Miracuran perustaja Kaisa Nousiainen. Miracura tulee latinan sanoista ”mira” (hyvä) ja ”cura” (hoito). Miracuran toimiala kattaa ihmisten koko kehon tunnevyöhyketerapian (TVT), jota teen toistaiseksi opiskelijatyönä. Opinnoista Kaironissa on vielä jäljellä noin kolmasosa ja tarkoitukseni on saada ne päätökseen vuoden 2018 aikana.

Miracuran hoitohuone on Helsingissä Arabiassa, osoitteessa Toukolankuja 2C. Samassa tilassa hoidetaan myös koiria, joten tila ei sovellu voimakkaasti eläinallergisille.

Koulutus- ja työtaustani

Teen opiskelijatyönä vyöhyketerapiaa myös koirille koirahierontapalvelu Tassauksessa. Opiskelen energiaratoihin ja elementteihin perustuvaa koiravyöhyketerapiaa Weterissä. Valmistuin vuonna 2017 suoralla ammattitutkintonäytöllä eläintenhoitajaksi koirahieronnan osaamisalalla ja teen Tassauksessa myös koirahierontaa. Varsinaiset koirahierojaopinnot suoritin 2014-2015 Weterissä.

Olen valmistunut ensimmäiseen ammattiini lähihoitajaksi vuonna 1999 ja tehnyt hoitotyötä 12 vuotta. Teen edelleen osa-aikaisesti hoitajan töitä kotihoidossa, Helsingin kaupungin palveluksessa.

Olen opiskellut myös työ- ja organisaatiopsykologiaa yliopistossa sekä valmistunut laborantiksi. Vuoden 2016 aikana opiskelin yrittäjän ammattitutkinnon ja perustin yrityksen.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: