Miracura

Vyöhyketerapia

Etsin asiakkaita opiskelijahoitoihin

Etsin asiakkaita opiskelujeni vaatimiin vyöhyketerapiahoitohin.

Opiskelen tunnevyöhyketerapeutiksi (TVT) Kaironissa Helsingissä. Saan opintoni päätökseen todennäköisesti vuoden 2018 aikana, opiskeltuani noin kaksi ja puoli vuotta.

Teen hoitoja Helsingissä Arabiassa, osoitteessa Toukolankuja 2C. Ikkunassa lukee Tassaus, koska teen samassa tilassa koirahierontaa ja -vyöhyketerapiaa. Eläinallergikkojen kannattaa siis huomioida, että tilassa käyminen saattaa aiheuttaa allergiaoireita.

Jokaiseen hoitokertaan sisältyy haastattelu ja kehohoito. Kehohoito tarkoittaa hierontapöydällä tehtyä kevyttä, kivutonta hierontaa. Yhden hoitokerran kesto on 1,5-2h. Pituus vaihtelee haastattelun keston mukaan: kehohoidon osuus hoitokerrasta on noin tunti.

4 kommenttia artikkeliin “Etsin asiakkaita opiskelijahoitoihin

  1. Mitä tämän vt.n aika maksaisi? Siis ihmiselle?
    Hoidatko myös kissoja?

    1. Hei! Opiskelen ihmisten ja koirien vyöhyketerapiaa. Ihmisten hoitamista en ole vielä hinnoitellut, mutta toivon toki, että asiakas arvostaisi aikaani sen verran, että korvaisi sen jollain tavalla. Ihmishoidon opiskelijahinta liikkuu yleisesti 20-45€ välillä: hoitohan kestää lähes aina pidempään kuin tunnin. Kissojen elimistö on hieman erilainen kuin koirilla, mutta isolta osin pätevät samat vyöhyketerapeuttiset periaatteet. Voin siis hoitaa myös kissoja opiskelijatyönä.

  2. Hei,
    tulisin mielellä oppilastyönä tehtävään hoitoon, laitoinkin teille viestiä FB:n kautta tänään. Voin toki antaa työstä pienen korvauksen kuten yllä olette maininneet. Minua kiinnostaisi kuulla lisää mitä hoito sisältää?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: