Miracura

Vyöhyketerapia

Lisätietoa vyöhyketerapiasta

Vyöhyketetapia on luontaishoitoa. Täydentävää hoitoa. Ei-lääketieteellistä hoitoa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi lääketieteellisen ja ravitsemustieteellisen hoidon sekä psykoterapian tukihoitona. Hoidon aikana voidaan ohjata asiakas tekemään helposti ja nopeasti toteuttavaa itsehoitoa kotona.

Mitä hyötyä Miracuran vyöhyketerapiasta olisi sinulle? Rentoutumisen lisäksi saat joka hoitokerralla itsehoito-ohjeita.

Vyöhyketerapiaa käyttävät monenlaiset ihmiset etsiessään apua ja tukea itselleen. Hoidon avulla on moni löytänyt uudelleen elämänilon ja rakkauden itseään ja muita kohtaan. Itsestään huolehtiminen on pian alkanut vaikuttaa positiivisesti myös yleisterveyteen. Miracuran toimintaperiaatteisiin kuuluu ohjata asiakas hoitamaan itseään myös kotona, jotta asiakas hyötyy hoidosta mahdollisimman paljon. Itsehoito on helppo toteuttaa eikä vie paljon aikaa.

Allaolevista linkeistä pääset lukemaan, mitä hyötyä vyöhyketerapiasta voi olla sinulle, mitä vyöhyketerapia oikeastaan on ja mitä hoidossa käytännössä tehdään. Tarkista myös ennen hoitoon tuloa, ettei sinulla ole elämäntilanteesi takia esteitä hoitoon tulolle.

Voit myös lukea erilaista hoitotekniikoista eli vyöhyketerapian suuntauksista sekä lukea vastauksia yleisimpiin väitteisiin, joita vyöhyketerapiasta on viime aikoina esitetty.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: