Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 11: Mikrofoni ja oppiminen

Podcastien tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcast-11:ssa pohdin jatkuvaa oppimista ja täydellisyyden tavoittelua. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin.

Opitko niitä asioita, joita muut määrittelevät sinun tarvitsevan oppia – vai niitä asioita, joita itse oma-aloitteisesti haluat oppia? Oletko miettinyt, kummasta saat enemmän iloa, kummalla tavalla oppiminen on kiinnostavampaa ja mukavampaa? Ja kummalla tavalla opit enemmän?

Oppiminen on ilmiö, joka vaatii motivaatiota. Ilman halua oppia ei oppia kerry. Myös avoimuus kaikenlaisille asioille parantaa oppimisen tuloksia.

Mitä sinä olet parhaillaan opettelemassa – ja mitä haluaisit oppia? Kerro – täällä tai Facebookissa.

Huomion kiinnittäminen kehoon ja omiin uskomuksiin on yhtä tärkeä asia kuin tunteiden huomioiminen. Kun kiinnität huomiota itseesi ja tuntemuksiisi, vältät uupumuksen. Uskomusten tiedostaminen auttaa sinua pysymään tasapainossa joka päivä, tunteiden tukahduttaminen taas voi sairastuttaa. Kun tunnet omat arvosi ja menet tietoisesti kohti niitä sinulle syvästi tärkeiden asioiden kautta, elät omannäköistäsi elämää.

Oletko pohtinut, miksi oikea toimintatapa tietyssä hetkessä tulee mieleen vasta tilanteen mentyä ohi? Mikä saa sinut tuntemaan itsesi huonoksi? Vertailetko itseäsi muihin?

Edellisen lähetyksen voit kuunnella myös tänään

Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa (ja Spotifyssä, kunhan ymmärrän miten saan ne sinne – vielä eivät näy). .


Huomenna kerron miksi tulin jälleen ajatelleeksi lapsuuden haavetta eli näyttelemistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: