Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 33: ventovieraiden kohtaaminen

Ventovieraisiin liittyvän podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin ventovieraan kohtaamisen aiheuttamaa pahaa mieltä. Artikkelin keskeltä löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkit edellisiin lähetyksiin.

Eräänä päivänä kuljin läheisellä sillalla koirien kanssa. Kävelin mahdollisimman lähellä kaidetta jalkakäytävän reunassa, jotta ohikulkijat ja vastaantulijat pääsevät myös kulkemaan. Vastaani jalkakäytävän oikeaa laitaa käveli mies puvuntakki tuulessa lepattaen. Hän törmäsi minuun ihan kunnolla, niin että molemmat pyörähdimme hieman tormäyksen voimasta. Kävelin ilmeisesti hänen mielestään väärässä reunassa, väistämättä häntä omalle oikealle puolelleni, jossa kulkee tasaiseen tahtiin pyöräilijöitä.

Tuosta kohtaamisesta tulin pahalle tuulelle. Miksi toisen ihmisen pitää törmätä tahallaan? Eihän jalkakäytävällä ole sääntöä, jonka mukaan pitää kulkea oikeaa reunaa? On vain suositus, että kannattaa kulkea jommassakummassa reunassa. Olisin enemmän vaaraksi muille, jos kulkisin koirien kanssa pyörätien reunaa (jolloin koirat päätyisivät helpommin pyörän tielle) kuin kaiteen puoleista reunaa.

Minun tehtäväni ei ole ymmärtää kaikkia ja kaikkien käytöstä. Tämä myös muistutuksena itselleni.


Keneen sinä olet törmännyt ulkona liikkuessasi? Kerro – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa (ja Spotifyssä, kunhan ymmärrän miten saan ne sinne – vielä eivät näy).

Huomenna pohdin sähköisen arjen muistilistan käyttämistä.

https://soundcloud.com/kaisa-nousiainen/ventovieras/s-SixRS

Edellisten podcastien aiheet

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: