Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 34: mitä teet eri tavalla ollessasi väsynyt?

Väsymykseen liittyvän podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin sitä, pitääkö ihminen itsestään vähemmän ollessaan väsynyt. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkit edellisiin lähetyksiin.

Olin nukkunut jälleen liian vähän edellisenä yönä. Olin väsynyt, minkään tekeminen tai tekemättömyys ei olisi huvittanut. Olin töissä tietysti, kuten lähes joka päivä ainakin osan päivää.

Pohdiskelin sitä, miten väsymys vaikuttaa siihen, mitä ajattelen itsestäni. Virkeänä on paljon helpompi nähdä toiset ihmiset ja sitä kautta itsensä paremmassa valossa, suhtautua kärsivällisesti toisiin ja sitä kautta itseensä. Koska ihminen etsii toisissa ihmisissä aina itseään ja tunnistaa omia ominaisuuksiaan ja ajatuksiaan.

Väsyneenä ei vaan jaksa. Ei kiinnosta, tuntuu merkityksettömältä. Ja kun väsymyksestä joskus pääse, saattaa tulla huono omatunto siitä, ettei jaksanut, ettei kiinnostanut, ettei tuntunut tärkeältä. Koska jos väsyttää, kohtelee näistä syistä helpommin toisia ihmisiä huonosti, epäystävällisesti. Harva kuitenkaan unohtaa käyttäytyneensä huonosti.


Mitä sinä teet väsyneenä toisin? Kerro – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa.

Huomenna pohdin oppimisen merkitystä.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen puhuin ventovieraiden kohtaamisiin liittyvistä asioista.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: