Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 37: Kiinnitätkö huomiota muutoksiin ympäristössäsi?

Muutoksiin liittyvän podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa kerron mihin muutoksiin huomioni kiinnittyy tutussa ympäristössä. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkit edellisiin lähetyksiin.

Asun kaupungissa ja näin kesällä huomioni kiinnittyy kesäkaudella monella kulmalla tehtäviin muutostöihin ja toisaalta niihin paikkoihin, jotka routakauden jäljiltä kaipaisivat kohennusta. Lähiympäristön puiston rakentaminen jäi hieman kesken muutama vuosi sitten ja yhtä puron yli meneväksi tarkoitettua siltaa ei koskaa rakennettu valmiiksi. Odotan edelleen, että ehkä joku päivä rakennetaan…

Luonnossa kulkiessa huomio kiinnittyy eri asioihin, kuten vaihtuviin kukkiin ja hiljalleen kasvaviin puihin. Siihen, kuinka tuotakin pensasta pitää taas leikata, kun enkös vasa kolme vuotta sitten sen leikannut maan tasalle. Näin keväällä silmissä kasvava nurmikko vaatii monta leikkauskertaa viikossa.

Täällä etelässä ollaan jo niin pitkällä keväässä, ettei valon määrä tunnu lisääntyvän enää niin nopeasti kuin pari viikkoa sitten. Ihmisillä on edelleen takit päällä, koska varsinkin aamuisin on viileää.

Muutos sanaa käytetään usein myös muuttumisleikissä ja -kilpailuissa, oli sitten kyse hiuksista tai muusta tyylistä tai terveydestä. Juhliin voi mennä sellaisena kuin on tai muuntautua sellaiseksi, joka haluaa olla.

Sisäinen muutos onkin sitten hienovaraisempi asia, ei niin konkreettinen kuin uusi maalaus tai kevättakki.


Mihin muutoksiin huomiosi kiinnittyy tutussa ympäristössä? Kerro – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa.

Huomenna pohdin, miten ihmiset reagoivat isoihin muutoksiin elämässä.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen puhuin yllätyksiin liittyvistä asioista.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: