Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 40: hyvän tekeminen vastikkeetta

Vastikkeettoman hyvän tekemiseen liittyvän podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa kerron odottavani lomaa ja etsiväni kummikoiraa. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkin edellisiin lähetyksiin.

Jokainen menestyvä yrittäjä harrastaa myös hyväntekeväisyyttä, sanotaan. Jokainen, jolla on, haluaa antaa omastaan vähän jollekulle, jolla ei ole.

Minä koen saavani paljon asioita vastikkeetta. Kun niin käy, pyrin antamaan aina takaisin vähintään yhtä paljon, mieluiten enemmän kuin olen saanut. Sitä kutsutaan tarpeeksi maksaa velka takaisin, ja se on ihmiseen sisäänrakennettu toiminto, perustavaa laatua oleva sellainen.

Toimiva yhteiskunta on tärkeää yksilön kannalta – erityisesti silloin, jos yksilö ei jostain syystä pysty olemaan yhteiskunnalle hyödyksi yhtä paljon kuin muut sen jäsenet keskimäärin. Haluan tukea toimivaa yhteiskuntaa pienellä panostuksella yhden jollekulle todella tärkeän koiran kautta.

Siispä suunnitellessani kesälomaani päätin etsiä Tassaukselle kummikoiran. Olen sen velkaa vähintäänkin itselleni ja omille koirilleni. Hyvän tekeminen tuottaa lisää hyvää.


Ehdota omaa tai kaveri koiraa kummikoiraksi! Kerro – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa.

Huomenna pohdin jälleen uutta aihetta.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen puhuin lihaksiin liittyvistä asioista.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: