Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 48: Kuulijalle

Podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin mikä merkitys tähänastisilla lähetyksillä on ollut minulle. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkin edellisiin lähetyksiin.

Näiden lähetysten tekeminen on tarjonnut minulle uusia näkökulmia itseeni ja olen todella iloinen myös siitä että olen voinut tarjota sinulle kuulijana jotain uutta, jotain mikä on saanut sinut kenties ajattelemaan asioista eri tavalla.

Olen alkanut ymmärtää entistä paremmin sen mikä merkitys on sillä että sanon asioita ääneen ja myös sen mikä merkitys on sillä että jaan aitoja asioita itsestäni, juttuja jotka ovat joskus tapahtuneet minulle. Ja koska mä olen ymmärtänyt sen mikä merkitys on puhumisella on, minulla on erittäin hyvä syy kannustaa sinuakin näiden lähetysten kuulijana puhumaan asioista.

Tällä hetkellä todella merkityksellisessä asemassa ovat tarinat. Tarinoiden kautta ihmisten on helpompi ymmärtää mistä jossain asiassa on kyse. Mielenkiintoinen näkökulma tarinoihin on se että ihmiset aikuiset ihmiset haluavat nykyään leikkiä. Leikkimisestä on tehty muodikasta. Onko oikeasti hukattu yhteys siihen omaan sisäiseen lapseen? Ovatko tarinat myös reitti omaan sisimpään?

Näiden lähetysten tekemisen kautta maailman oivaltanut sen ettei sillä loppujen lopuksi ole mitään väliä, onko minulla tukka hyvin vai huonosti tai onko silmälasit suorassa tai vinossa. Se mitä sanottavaa minulla on, se on se merkityksellinen asia. Ja olen myös ymmärtänyt sen että jokaisella ihmisellä on jotain sanottavaa. Ja jokaisella ihmisellä on oikeus tulla kuulluksi.


Kerro ajatuksistasi – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa.

Huomenna pohdin jälleen uutta aihetta.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen puhuin virheisiin liittyvistä asioista.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: