Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 5

Podcastien tekijä Kaisa Nousiainen on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastin aiheena on pohtia sitä, miksi jotkut asiat tuntuvat toisia pahemmilta.

Oletko missään vaiheessa elämääsi pysähtynyt pohtimaan omia uskomuksiasi ja niiden taustaa? Alla muutamia kysymyksiä, joiden avulla voit jäädä miettimän omia uskomuksiasi ja tottumuksiasi.

Miksi ajattelet asioista niinkuin ajattelet? Näin vaalien aikaan voit pohtia sitä, miksi äänestit sitä ehdokasta, jota äänestit? Mikä hänessä vetosi sinuun? Entä miksi noudatat kotonasi tiettyä siivoustapaa tai miksi laitat ruokaa tietyllä tavalla tai tiettyyn aikaan päivästä? Entä käytkö lenkillä samassa paikassa tai kuljet töihin tai kauppaan aina samaa reittiä? Huomaatko tutulla matkalla, jos jokin on muuttunut? Mitä ihmisen ulkonäköön liittyviä uskomuksia sinulla on (kyllä, näitä on lähes kaikilla)? Mitä ajattelet minusta tuon yllä olevan kuvan perusteella? Kerro – täällä tai Facebookissa.

Huomion kiinnittäminen kehoon ja omiin uskomuksiin on yhtä tärkeä asia kuin tunteiden huomioiminen. Kun kiinnität huomiota itseesi ja tuntemuksiisi, vältät uupumuksen.

Edellisen lähetyksen voit kuunnella myös tänään

Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin.

Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa ja 24h myöhemmin Spotifyssä.


Huomenna pohdin sitä, miksi tunteiden ilmaisu rohkeasti kannattaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: