Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 59: Tulevan menestyksen testaaminen

Podcastin tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti ja mentaalinen valmentaja, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin tuloksia, jotka sain tulevan menestykseni todennäköisyyttä ennustavasta testistä. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin. Löydät alta myös linkin edellisiin lähetyksiin.

Sain tänään postissa Brendon Burchard-nimisen amerikkalaisen kirjoittaman kirjan High performance habits: How extraordinary people become that way. En ole ehtinyt vielä lukea sitä, tässä se on parhaillaan nenäni edessä pöydälläni. Tein muutama viikko sitten saman Brendon Burchardin kehittämän testin, joka ennustaa todennäköisyyttä menestyä elämässään niillä alueilla joissa haluaa menestyä. Testin nimi on High performance indicator assessment. Siitä saa tulokseksi kuusi erilaista lukua: selkeys (clarity), energia (energy), täytyminen (necessity), tuottavuus (productivity), vaikuttavuus (influence) ja rohkeus (courage). Näiden kuuden eri numeron avulla testi ennustaa tulevaa menestystä.

Nämä kuusi erilaista lukua tarkoittavat kuutta erilaista tapaa toimia eli tottumuksia.

  • Elämässä on tärkeää olla selkeä tavoite.
  • Pitää olla energiaa kulkea sitä tavoitetta kohti.
  • Pitää olla tunne siitä että täytyy tehdä jotain, eli pitää sitoutua tunnetasolla.
  • Pitää tuottaa tehokkaasti asioita, eli saada aikaan.
  • Pitää pystyä vaikuttamaan toisiin ihmisiin.
  • Ja pitää kulkea rohkeasti omaa tietä.

Näistä kuudesta testi antoi minulle matalimman tuloksen tunnetasolla sitoutumisesta. Testin mukaan minulla ei siis ole syytä joka pakottaa minut toimimaan tietyllä tavalla: jonka takia minun täytyy tehdä jotain. Minulta puuttuu motivaatiota tehdä työni aina niin hyvin kuin mahdollista.

Saamieni lukujen avulla ymmärsin, kuinka paljon palkkatyö vaikuttaa elämääni tällä hetkellä. Palkkatyössä ollessa tuntuu, että työtä on mahdotonta tehdä niin hyvin kuin haluaisin. Työ ei tunnu mahdollistavan sitä että tekisin aina parhaani. Jos tekisin työni aina niin hyvin kuin mahdollista, uupuisin pian.

Oman yrityksen kautta sen sijaan työn tekemisen motivaationi on erittäin korkealla. Haluan tehdä työni hyvin ja se on yksi syy siihen miksi teen muun muassa näitä podcasteja. Olen hyvin sitoutunut asiakkaisiini ja hyvinvoinnin tuottamiseen heille. Olen todella surullinen siitä etten palkkatyössä pysty samaan. Otan erittäin mielelläni vastaan vinkkejä joilla tätä tilannetta voisi parantaa.

Nyt tiedän mitä tapoja ja tottumuksia lähden muuttamaan, millä tavalla oman ajattelun muutokseen panostan erityisesti jatkossa. Testi nimittäin paljasti, että nykyisillä tottumuksilla en tule menestymään.


Kerro ajatuksistasi – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa.

Huomenna pohdin jälleen uutta aihetta.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen puhuin hoitajan työstä.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: