Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 7

Podcastien tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcast-7:ssa kerron itselleni syvästi tärkeistä tavoitteista, joita käyn läpi joka päivä ja jotka ohjaavat elämääni. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin.

Tutustuin pari vuotta sitten prosessiin, jonka nimi on Passion Test. Ehkä oletkin kuullut siitä joskus. Opin saamaan selville, mihin suuntaan minun juuri tällä hetkellä pitäisi mennä. Opin miettimään, mitä MINÄ haluan, ja pyrkimään itselleni oikeaan suuntaan huolimatta ympäristön painostuksesta.

Oman tahdon löytäminen ei ole aina helppoa. Toisille ihmisille tuntuu olevan luontaista ajatella ensin muita, vasta sitten itseään. Esimerkkinä tästä vaikka pienten lasten äidit, jotka pyrkivät luonnollisesti huomioimaan lapsensa kaikessa ensin – hehän haluavat tarjota lapselle parhaat mahdolliset olosuhteet. Jokaisen aikuisen on kuitenkin tärkeää muistaa, että harvalla on ympärillä ihmisiä, jotka asettavat SINUT etusijalle, ellet ITSE tee sitä. Oman elämän kannalta on tärkeää, että tiedät, mitä haluat itsessäsi kehittää tai mitä työtä jatkossa tehdä. Tiedätkö, mitä haluat itsellesi tapahtuvan seuraavan puolen vuoden tai vuoden aikana? Kerro – täällä tai Facebookissa.

Huomion kiinnittäminen kehoon ja omiin uskomuksiin on yhtä tärkeä asia kuin tunteiden huomioiminen. Kun kiinnität huomiota itseesi ja tuntemuksiisi, vältät uupumuksen. Uskomusten tiedostaminen auttaa sinua pysymään tasapainossa joka päivä, tunteiden tukahduttaminen taas voi sairastuttaa..

Edellisen lähetyksen voit kuunnella myös tänään

Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa (ja Spotifyssä, kunhan ymmärrän miten saan ne sinne – vielä eivät näy).


Huomenna kerron pihalla olevasta lasten liitutaiteesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: