Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 86: Mitä mä just näin?

Luovuuteen liittyvän podcastin tekijä Kaisa Nousiainen on myös vyöhyketerapeutti ja mentaalinen valmentaja, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin, mitä juuri näin eli onko silmiä aina uskominen? Artikkelin lopusta löydät linkin Soundcludissa tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin, halutessasi löydät podcastit myös Spotifystä ja iTunesista nimellä Jokapäivä. Löydät alta myös linkin edellisiin lähetyksiin.

Tämä kirjoitus julkaistaan päivän myöhässä, koska en ollut tarpeeksi luova, eli suunnitellut viikkoani tarpeeksi hyvin ja päivät olivat niin täynnä, etten ehtinyt kirjoittaa tätä ajoissa. Pahoittelut tästä! Tänään julkaisen siis kaksi tekstiä: sarjan osat 86 ja 87.


Oletko keksinyt ratkaisun johonkin mieltäsi vaivanneeseen asiaan? Uuden ja paremman tavan tehdä jokin asia? Entä oletko jakanut tietoa siitä muille?

Somessa kulkee mitä ihmeellisimpiä kiertoviestejä ja -kuvia. Uutisia televisiosta katsoessa en ole aina uskoa korviani ja silmiäni (katson tosin todella harvoin tv-uutisia). Minulle on helpompi uskoa lukemaani. Lukeminen myös tukee mielikuvituksen käyttöä enemmän kuin valmiiksi kuvitettu materiaali.

Luovuuden tietoisen käytön kautta on mahdollista tehdä keksintöjä. Luoda taidetta joko fyysiseen tai abstraktiin muotoon. Lienet joskus arvostanut jonkun toisen ihmisen keksintöä, mihin tahansa aiheeseen liittyen. Perheenäiti käyttää usein luovuutta joka päivä suunnitellessaan kiireistä päiväänsä, samoin työssäkäyvä ihminen päiväänsä.

Koska sinä olet luova?

Kerro ajatuksistasi – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa. Tiedostot julkaistaan myös Spotifyssä ja iTunesissa, löydät ne nimellä Jokapäivä.

Huomenna pohdin jälleen uutta aihetta.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen pohdin neuvoista suuttumista.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: