Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, osa 87: Elämän palasten yhdistäminen

Elämän alueisiin liittyvän podcastin tekijä Kaisa Nousiainen on myös vyöhyketerapeutti ja mentaalinen valmentaja, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcastissa pohdin, olisiko paras tapa elää yhdistelemällä kaikki elämänsä alueet yhdeksi kokonaisuudeksi. Artikkelin lopusta löydät linkin Soundcludissa tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin, halutessasi löydät podcastit myös Spotifystä ja iTunesista nimellä Jokapäivä. Löydät alta myös linkin edellisiin lähetyksiin.

Monella ihmisellä on elämässään useita alueita tai palasia: työhön liittyvät, harrastuksiin liittyvät, kuntoiluun ja terveyteen liittyvät, perheen ja suvun asiat ja niin edelleen. Entä jos niiden erittelyn sijasta pyrkisitkin tietoisesti yhdistämään nämä keskenään? Yhdistämään ajattelusi ja kenties myös näihin eri alueisiin liittyvät ihmiset keskenään?

Jokaisella on vain yksi elämä. Jokainen halunnee elää sen yhden elämän parhaalla mahdollisella tavalla. Vastoinkäymisiä kohtaa myös jokainen, ja on omassa päätösvallassa miten näihin vastoinkäymisiin suhtautuu: myöntääkö virheensä, oppii, ja menee eteenpäin vai jääkö suremaan mennyttä ja pelkäämään tulevaa.

Entä jos voisitkin toimia elämäsi eri alueilla niiden ihmisten kansa, joista pidät? Jos voisit valita tietoisesti ihmiset, joiden kanssa teet töitä ja harrastat? Ystäväthän voi valita, miksei siis mahdollisimman monia muitakin läheisiä ihmisiä? Työpaikalla voit myös varmasti vaikuttaa uusien kollegoiden valintaan – ennen kaikkea tietysti voit aina vaikuttaa omaan asenteeseesi muita kohtaan. Entä jos päättäisit, että ystävystyt seuraavan uuden kollegan kanssa? Sellainen parantaisi työmotivaatiotasi ja parantaisi viihtymistäsi. Jos taas et ole töissä, voit yhtä hyvin valita seuraavan ystäväsi sinulle sopivasta paikasta ja yhteydestä.

Tee elämästäsi omannäköinen, naapurista välittämättä.

Mitä muutat ensimmäisenä?

Kerro ajatuksistasi – täällä tai Facebookissa.


Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa. Tiedostot julkaistaan myös Spotifyssä ja iTunesissa, löydät ne nimellä Jokapäivä.

Huomenna pohdin jälleen uutta aihetta.

Edellisten podcastien aiheet

Eilen pohdin luovuutta.

Löydät linkit edellisiin lähetyksiin täältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: