Miracura

Vyöhyketerapia

Podcast Jokapäivä, Matkalla minuksi osa 9: Kun ei huvita

Podcastien tekijä Kaisa on myös vyöhyketerapeutti, jolla on hoitotila Helsingissä.

Tämän päivän podcast-9:ssa pohdin sitä, miksi on tärkeää tehdä silloin, kun ei huvita. Artikkelin lopusta löydät linkin tänään julkaistuun Jokapäivä-podcastiin.

Kun teen silloin, kun ei huvita, saan onnistumisen kokemuksia: tein, vaikken halunnut, vaikkei kiinnostanut, vaikkei huvittanut. TEIN. Sain jotain aikaan siitä huolimatta, ettei huvittanut saada.

Aina syy siihen, miksi ei huvita, ei selviä huvittamattomuuden kohdetta tehdessä. Kun pysyn avoimena kuuntelemaan itseäni, syy selviää kuitenkin jossain vaiheessa myöhemmin. Yöllä päivän tapahtuma prosessoituvat ja usein ymmärränkin edellisen päivän toimintaani paremmin seuraavana aamuna. Minun tapauksesani huvittamattomuuden syy ovat usein omat huonommuudentunteet. Siksi minulle on tärkeää tehdä juuri silloin, kun en halua. Aina kun ylitän itseni, tunnen oloni paremmaksi. Uskon, että monilla ihmisillä on sama juttu.

Mikä sinut saa tuntemaan, ettei huvita? Kerro – täällä tai Facebookissa.

Huomion kiinnittäminen kehoon ja omiin uskomuksiin on yhtä tärkeä asia kuin tunteiden huomioiminen. Kun kiinnität huomiota itseesi ja tuntemuksiisi, vältät uupumuksen. Uskomusten tiedostaminen auttaa sinua pysymään tasapainossa joka päivä, tunteiden tukahduttaminen taas voi sairastuttaa. Kun tunnet omat arvosi ja menet tietoisesti kohti niitä sinulle syvästi tärkeiden asioiden kautta, elät omannäköistäsi elämää.

Oletko pohtinut, miksi oikea toimintatapa tietyssä hetkessä tulee mieleen vasta tilanteen mentyä ohi?

Edellisen lähetyksen voit kuunnella myös tänään

Annan muutaman minuutin pituisissa podcasteissa vinkkejä ilon löytämiseen arjesta ja pienistä hetkistä. Pyrin tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota kuulijalle. Podcastit julkaistaan tämän sivuston linkin mukaisesti Soundcloudissa (ja Spotifyssä, kunhan ymmärrän miten saan ne sinne – vielä eivät näy). .


Huomenna kerron miksi kukkien kastelu toi mieleeni omat huonommuuden tunteet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: