Miracura

Vyöhyketerapia

Käyttäjäkokemus

Asiakkaiden Käyttäjäkokemukset

Asiakas

Sujuvasti etenevä, rauhallinen hoito. Rauhallinen tila, mukava hoitopöytä. Pitkä alkuhaastattelu, jonka aiheita mietin vielä hoidon aikanakin. Varmat otteet, ei sattunut. Ehkä näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut mielenkiintoista tietää tarkemmin, mitä tapahtuu, onko jotain ”löydöksiä” (selkeesti jumi tässä joka voi vaikuttaa siihen ja tähän…”)

Asiakas

ammattitaitoiset otteet rauhallinen olemus / rauhoittava sopivan napakat otteet, muttei liian lujat Tiesit, mitä teit

Asiakas

Tykkäsin kovasti Tuli lämmin ainakin, verenkierto toimimaan ja koskettelu tuntui, niinkuin olisi saanut jotain aikaan kehossa! Varsinkin jalkapohjissa Rentouduin, mitä en yleensä osaa… Nautin todella!

Anna L

Passion Testin aikana on saanut mennä syvälle omiin tuntemuksiin, vaikka se ei aina ollutkaan helppoa. Passion Test tukee myös kivasti tunnevyöhyketerapiahoitoja. Suosittelen lämpimästi Kaisaa!

EL

Käyttäjäkokemus / testimonial ammattitaitoiset otteet rauhallinen olemus / rauhoittava sopivan napakat otteet, muttei liian lujat tiesit mitä teit

H.S.

Tykkäsin tunnevyöhyketerapiastasi ihan tosi paljon!!!! Et iso kiitos! Se loppupäivä oli jotenkin tosi ihana, helpottunut olo. Erityisesti seuraavat pari tuntia hoidosta olin niin stress free, etten tiedä oonko koskaan kokenut niin nautinnollista oloa. Ihan kuin olisin ollut ”huumeissa”. Oli aivan uskomatonta!!! Näin vaan sydämiä ja huolettomuutta ja rakkautta. — Ja toi ihana olotila pääasiassa kesti […]

Anna L.

Kiitos vielä hoidosta, jäi erityisen hyvä olo maanantaista. Todella kiitollinen olo mahdollisuudesta hoitoihin. Mun äiti olisi myös kiinnostunut hoidosta, ottaisitkohan hänet myös asiakkaaksi?

Siirry sivun alkuun