Miracura

Vyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapeutti opiskelee vähintään kaksi ja puoli vuotta

Diplomivyöhyketerapeutti, tunnevyöhyketerapeutti, Kaisa Nousiainen, Helsinki

Nyt on tunnevyöhyketerapeutin diplomi pöydällä odottamassa uutta elämää seinällä. Kaksi ja puoli vuotta meni muiden töiden ohella vyöhyketerapiaopiskelijahoitoja tehdessäni ja teoriaa opiskellessani.

Taaksepäin katsoessa aika vaikuttaa olevan lyhyempi kuin eteenpäin katsoessa. Joka tunnevyöhyketerapiakouluviikonloppuna Kaironissa sain muistutuksen siitä, kuinka paljon olen jo oppinut – ja ennen kaikkea siitä, kuinka paljon voin vielä oppia.

Opintojen merkitys

Perusteet ovat nyt hallussa ja oma tapa hoitaa hahmottunut. Jokainen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa opettaa jotain, josta pyrin olemaan aina tietoinen. Jokaisessa ihmisessä kohtaan tiettyjä puolia itsestäni: ne asiat, jotka eniten ärsyttävät toisessa ovat niitä, jotka eniten ärsyttävät itsessäni.

Diplomivyöhyketerapeutti, tunnevyöhyketerapeutti, Kaisa Nousiainen, Helsinki

Uskon, että minusta on auttamaan muita, koska pystyin auttamaan itseäni. En ole enää sama Kaisa kuin syksyllä 2016, jolloin aloitin koulun.

Elämän siirtymävaiheet (kuten valmistuminen koulusta) opettavat minulle edelleen paljon itsestäni. Olin valmis tekemään töitä kouluun mennessäni, vaikken tiennyt mitä tunnevyöhyketerapian opiskelu minulle käytännössä tarkoittaisi. Olin käynyt psykoterapiassa ja tiesin, kuinka raskasta se voi olla.

Tunnevyöhyketerapiaprosessi oli erilainen: yli kaksikymmentä vuotta poikki ollut yhteys mieleni, tunteideni ja kehoni välillä palautui. Ympärille alkoi täysin yllättäen löytyä paljon ihmisiä, joiden kautta tunsin elämäni enemmän ja täydemmin ja ja jotka tuntuivat täydestä sydämestään suovan minulle oikeuden olla minä.

Kiitos kaikki ihanat opiskelukaverit ja uudet ja vähemmän uudet ystävät!

Minulla oli onni opiskella samaan aikaan Passion Test-ohjaajaksi sekä aloittaa itsensä rakastamisen mestarin opinnot. Nämä mentaaliset koulutukset hoitotieteeseen perustuvan hoitajan koulutuksen ja työkokemuksen ohella tuovat työhön lisää syvyyttä ja ulottuvuuksia.

Miten voin auttaa sinua?

Oman kokemukseni perusteella olen valmis auttamaan muita tekemään samaa. Saamaan iloa itsensä löytämisestä, itse itsensä parantamisesta, oman suunnan valitsemisesta. Kerro, (myös Facebookissa) miten voin auttaa sinua?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun
%d bloggaajaa tykkää tästä: